Utmanad.

Jag har blivit utmanad av Nikolina !

Blogg jag läser först: Hmm, först? Kissies haha.

Blogg jag har hört talas om mycket men aldrig läst: Jag har väl kikat in på alla bloggar jag hört om. Man måste ju kolla in vad det är för något.

 

Första bloggen jag började följa: Måste vara Elins.

 

Bloggare jag beundrar & varför: Jag vet väl inte om jag riktigt beundrar någon men jag "gillar" att läsa bloggar där det har hänt något. Som i tex min situation.
Läser bla Emmas blogg. Hennes pojke ville komma ut för tidigt men med hjälp av det ena och de andra så stannade han kvar ända till v37-38.
Är ett fan av mammabloggar annars!

 

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Fördelar ... jag kan skriva av mig, gå tillbaka och reflektera över saker som har hänt och sen har man fått sig ett par bra "bloggvänner" vilket är väldigt roligt.
En fördel som jag själv tycker att det är att ha en blogg är att man kan hänvisa till den och att andra kan läsa hur man känner osv. Slippa berätta allt om och om igen, det är guld värt!

Då hatar jag att blogga: Haha jag kan inte säga att jag hatar det någongång. Visst att man får ide torka men jag hatar inte att blogga för det.


Då älskar jag att blogga: Jag älskar att blogga varje gång jag har något vettigt att säga och jag älskar att blogga när jag bara vill skriva om något som egentligen bara jag bryr mig om. Har ganska lätt för att uttrycka mig och jag skriver väl faktiskt om det mesta jag har lust med. Gör man inte det så tror jag de som läser bloggen ser igenom det.
Tror inte man vinner något på att blogga om man ändå inte gillar det.


Avslutar med att utmana dessa: Micaela & Elin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0