God natt! Jag är hur trött som hellst så, ...

27042010405 (MMS)

God natt! Jag är hur trött som hellst så, vi hörs i morgon :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Nej du har väl säkert rätt. han har kanske inte riktigt förstått att han ska bli pappa.

Samtidigt tror jag att han är rädd att det ska bli "som sist". T har en dotter med sitt ex men henne har han knappt fått träffa. Ex:et slutade äta p-piller utan att berätta det (för hon ville försäkra sig om att ha T kvar). Men det tog slut mellan dem kort därefter och sen fick hon reda på att hon var gravid... jag och T träffades när hon var gravid i 3:e månaden. Hon valde att behålla barnet och han ställde upp och var med på alla BM-besök och förlossningen - och sen har hon använt dottern för att köra utpressning mot honom efter det, och hon har hotat mig och trakasserat oss.

Nu har det lugnat ner sig lite det senaste halvåret men det har varit ett rent helvete. Först nu har vi börjat få ha dottern några timmar i veckan. Men det är för att kommunen är inblandad i det hela och har gjort upp ett schema.

Så jag kan på ett vis förstå T om han är rädd för att vara för glad nu... Han kanske någonstans i bakhuvudet har kvar rädslan att han ska fråntas sitt barn igen?

Men det känns ensamt ibland... Som att jag får mer respons och glädje från mina bästa vänner och min familj än vad jag får från honom.

Men det blir säkert bättre bara Skorpan föds!

Idag känns det lite bättre iaf...

Hoppas du får en fin dag.

Kram Kram

2010-04-28 @ 07:09:38
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0