Måndag!

Jahapp. Jag var hemma idag som ni säkert redan förstått.
Vincent hade det super bra på fsk och jag är glad att jag kunnat vila så pass mycket som jag gjort.

Nu sover mina grabbar och jag ska väl ta och titta lite på tv.
Ta en kopp te också ska jag göra.

Vi hörs i morgon!

Kommentarer
Postat av: Madde

Konstigt det går inte att kommentera dina två tidigare inlägg. :S

Skriver du dom från en iphone via appen? Har hört att det ska vara extrema problem att kommentera inlägg då.



Skönt att vi inte är ensamma! Alltså jag har kompisar vars barn får lördagsgodis!! Och har fått det sen typ två års åldern! William är så jäkla klockren han gillar inte godis för vi har matat in i huvudet att det är äckligt och vill han absolut smaka ger vi honom något vi vet att han tycker är riktigt äckligt. Så när vi var på kalas och alla barnen fick varsin godispåse (för mig obegripligt) så tog William upp en slemmig stor godisspindel och sa "åååh godis" tog den mot ansiktet tittade på den och sa "nej usch blää äcklig".



William har aldrig varit speciellt förtjust i varken tårta eller bakverk, dock har jag aldrig (inte ens som barn) gillat grädde själv och han verkar vara precis likadan, ibland kan han få ett ryck och vilja äta KANSKE två kakor helt otroligt. ;)



Läsk är helt sjukt tycker jag att folk ger, förstår inte poängen. William kan få festis eller liknande om vi är och fikar men helst vill han ha mjölk.



Jag tror att jag såg det faktiskt, och jag förstår inte varför man ska muta barn med godis, nej usch!



Alla barn kommer så småningom förstå vad godis är vare sig man vill eller inte så känns onödigt att vi ska trycka på dom det tidigare än nödvändigt. :S



Iaf otroligt skönt att se att vi inte är ensamma om att tycka så här, William har fått prova hemmapoppade popcorn två eller tre gånger dom man gör i kastrull och utan salt och de tycker han om det är nog de mest onyttiga han får, eller oki han fick en choklad julkalender av min pappa i julas det var verkligen på gränsen för vår del men tack och lov är det ju bara 24 dagar. ;)



Kramar.

2012-02-22 @ 14:30:42
URL: http://vhdbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0